Kompleksi Square 21

Rr: Kavajes, Pranë Policisë Bashkiake, Tiranë, Shqipëri

Lexo me shume

Kompleksi Square 21

Rr: Kavajes, Pranë Policisë Bashkiake, Tiranë, Shqipëri

Lexo me shume

Kompleksi Square 21

Rr: Kavajes, Pranë Policisë Bashkiake, Tiranë, Shqipëri

Lexo me shume

Rreth nesh

Eshtë një ndër kompanitë lider në tregun Shqiptar dhe jep kontributin e saj, sidomos në objektet residenciale, duke plotësuar kështu kërkesat e vazhdueshme urbanistike.

Celsi i suksesit tone qendrone ne bashkpunimin me nje staf te talentuar dhe kualifikuar duke realizuar projektet qe nga ideimi e deri tek zbatimi ne kohe ,duke ndjekur metodat bashkohore te tregut. Me nje pervoje te gjere ne industrine e ndertimit stafi yne i permbushe te gjitha kerkesat dhe pritshmerit e klienteve.

Ndertime civile

Infrastrukture