Rezidence banimi 3 kate

Godina banimi 3 katëshe, punimet për të cilin kanë filluar në Shator të vitit 2014 me investues dhe ndërtues shoqërinë “ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Komunën Farkë, Tiranë dhe ka një sipërfaqe totale prej 10.200 m². Objekti ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, pamje fantastike nga hapësirat e gjebëruara të Komunës Farkë, standarte të larta […]

Square 21

“Kompleks banimi dhe  shërbimi  2, 3, 10 dhe 11 kate me 2 kate parkim dhe shërbim nëntokë’. 39’636 m. Rr: “E Kavajës”, Tiranë

THE CLEARWATER BEACH

“CLEARWATER BEACH ” Eshtë një projekt në perspektivë në planet tona të afërta si pjesë perbërse e “ARLIS CONSTRUCTION” .  Godinë banimi dhe shërbimi e përbërë prej 8-kate banimi +1 kat parkimi nëndhe , siperfaqe trualli 43.000 SQ  =  4400 m2 si dhe siperfaqe ndërtimi 97.000 SQ = 9800 m2 .

Strukturë me përdorim Hoteleri 2,5 dhe 7 kate

“HOTELI”, Strukturë  me  përdorim Hoteleri 2,5 dhe 7 kate  me 3 kate parkimi dhe shërbimi nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Nëntor të vitit 2016 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara dhe strategjike të Tiranës, shumë afër qendrës, në Rr: “Siri Kodra”, Tiranë. Projektuar […]

Zyra dhe Depo Farmaceutike 1-3 dhe 4 kate

Zyra dhe Depo Farmaceutike 1-3 dhe 4 kate + 1 kat parkim nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Maj të vitit 2015 me investues “Omega PHARMA”dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk dhe pozicionohet në Rr: “Pavarësia” Kashar, Tiranë. Kjo sipërrjmarrje e ARLIS – NDËRTIM shpk është realizar duke plotësuar maksimalisht kërkesëat dhe kushtet […]

Godina banimi dhe shërbimi 4-6 kate

Dy Godina  banimi dhe  shërbimi  4-6 kate +2 kate parkim nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Maj të vitit 2011, me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në rruga ” Pavarësia”Lagjja Nr. 13,  Plazh,  Durres, në një zonë mjaft të përshtatshme për shtëpi pushimi dhe jo vetëm. Me një sipërfaqe totale […]

KOMPLEKSI DRILON

“KOMPLEKSI DRILON,DURRES”, Godina  banimi 6 – kate+1 kat papafingo + 2 kate nëntokë ,punimet për të cilin kanë filluar në Teor të vitit 2007 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet tek ” Shkembi  i Kavajes,” Durres dhe ka një sipërfaqe totale prej 9.800 m². Objekti ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme,  standarte […]

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Godinë  banimi dhe  shërbimi 1 – 7 – 9 kate + 2 kate parkim nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Shtator të vitit 2014 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk dhe pozicionohet në Rr: “Ali Demi”, Tiranë, Ky kompleks ofron një vend të qetë, perfekt për shtëpinë tuaj. Hapësira të ndriçuara, […]

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Godinë  banimi dhe  shërbimi 1 – 7 – 9 kate + 1 kat parkim nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Prill të vitit 2015 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk dhe pozicionohet në Rr: “Sandër Prosi” Kashar, Tiranë, Ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt […]

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate

Godinë  banimi dhe  shërbimi1 – 7 – 9kate +1 kat parkim nëntokë, punimet për të cilin kanë filluar në Gusht të vitit 2013 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk  pozicionohet në Rr: “3 Dëshmorët” Kashar, Tiranë, Ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt për shtëpinë tuaj. Hapësira […]

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate +1 kat parkim,nëntoke,punimet për të cilin kanë filluar në Nëntor të vitit 2013me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet nëRr: “Gjergj Elez Alia”, Kashar, Tiranë, ka një sipërfaqe totale prej 6’433 m² dhe përbëhet nga 1 objekte 1 -7 – 9 Katëshe dhe 1 […]

Godine banimi dhe shërbimi 6 kate

“Objekti Liqeni”, punimet për të cilin kanë filluar në Mars të vitit 2010, me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Komuna Farkë, Tiranë dhe ka një sipërfaqe totale prej 5’837 m². Objekti përbëhet nga 1 godinë 5 dhe 6 – Katëshe dhe ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, pamje fantastike nga […]

DUNEDIN TAMPA,THE PLAZA

“DUNEDIN TAMPA,THE PLAZA ” Eshtë një projekt në perspektivë në planet tona të afërta si pjesë perbërse e “ARLIS CONSTRUCTION” .  Godinë banimi dhe shërbimi e perbëre prej 3-kate banimi +1 katë parkimi nëndhe , siperfaqe trualli 33.700 SQ  =  3400 m2 si dhe siperfaqe ndertimi 71.500 SQ = 7200 m2 .

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Godinë  banimi dhe  shërbimi1 – 7 – 9 kate +1 kat parkim nëntokë,punimet për të cilin kanë filluar në Gusht të vitit 2013 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk dhe pozicionohet në Rr: “3 Dëshmorët” Kashar, Tiranë, Ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt për shtëpinë tuaj. Hapësira […]

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate +1 kat parkim,nëntoke,punimet për të cilin kanë filluar në Qershor të vitit 2011 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet nëRr: “Gjergj Elez Alia”, Kashar, Tiranë, ka një sipërfaqe totale prej 7’791 m² dhe përbëhet nga 1 objekt1 -7 – 9 Katëshe dhe 1 […]

Rikondicionim Godine banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9 kate

Rikondicionim Godine banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate +1 kat parkim,nëntoke,punimet për të cilin kanë filluar në Prill të vitit 2011 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Rr: “Gjergj Elez Alia”, Kashar, Tiranë, ka një sipërfaqe totale prej 14’141 m² dhe përbëhet nga objekt1 -7 – 9 katëshe dhe […]

Godine banimi dhe shërbimi 5 kate

“Objekti Golem”, punimet për të cilin kanë filluar në Prill të vitit 2009, me investues dhe ndërtues shoqërinë “ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Golem, Kavajë dhe ka një sipërfaqe totale prej 1’771 m2. Godinaështë 5 – Katëshe dhe ofron hapësira të ndriçuara, të bollshme dhe standarte të larta në ndërtim. Ndërtimi i Godinës ka […]

Ndertime civile

Infrastrukture